Web Analytics Made Easy - Statcounter

چگونه بهترین هدفون بازار را انتخاب کنیم؟ ویژگی‌های یک هندزفری خوب چیست؟ چه نکاتی را هنگام خرید هدفون باید در نظر گرفت؟ ممکن است این سؤالات و خیلی از پرسش‌های دیگر هنگام خرید برای شما پیش بیاید. باتوجه به تعداد برند‌ها و صد‌ها مدل محصولات مختلف، انتخاب یک هدفون که مطابق با سلیقه شما باشد، نیاز به دانستن نکاتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ما همراه باشید تا در این متن نکات خرید بهترین هدفون و هندزفری را بررسی کنیم. اگر قصد خرید هدفون جدید دارید تا انتهای متن را بخوانید.

راهنمای خرید بهترین هدفون و هندزفری

تناسب، طراحی، سیمی یا بی‌سیم، کیفیت صدا و بسیاری موارد دیگر از فاکتور‌هایی است که هنگام خرید این محصولات باید در نظر بگیرید. اگر هدف شما از خرید هدفون کیفیت صدای بهتر است، در این حالت شاید قیمت هدفون گران‌تر شود. از طرف دیگر، اگر می‌خواهید کمترین هزینه را برای خرید این محصول داشته، باید منتظر افت کیفیت در آن باشید. در ادامه به نکات مهم خرید این محصولات اشاره می‌کنیم.

1- هدفون سیمی بهتر است یا بی‌سیم؟

برخی از افراد دوست دارند که از هدفون بی‌سیم استفاده کنند، برخی دیگر هدفونی که به دستگاه‌های هوشمند متصل می‌شوند را ترجیح می‌دهند. درحالی‌که لزوماً یکی بهتر از دیگری نخواهد بود ولی مدل‌های بی‌سیم برای استفاده، بسیار راحت هستند. در مقابل انواع با سیم آن از کیفیت صدای بالاتری برخوردار است.

2- آیا هدفون همه فرکانس‌های صوتی را پاسخ می‌دهد؟

پاسخ فرکانسی هدفون، توانایی آن برای بازتولید همه فرکانس‌ها از جمله باس، وسط و سه برابر از پایین‌ترین تن تا بالاترین تن است. گوش ​​انسان به طور متوسط می‌تواند فرکانس‌های بین 20 هرتز تا 20000 هرتز را بشنود؛ بنابراین هدفون باید این محدوده فرکانس صوت را به‌خوبی پاسخ دهد.

3- آیا به ضدآب بودن هدفون و هندزفری اهمیت می‌دهید؟

خواه در تابستان گرم کنار ساحل دریا، یا در هنگام شنا یا ورزش‌کردن باشید وقتی صحبت از هدفون‌های ضد آب می‌شود، هدف اصلی این است که به شما کمک کند تا موسیقی خود را حتی زمانی که کاملاً در آب فرورفته‌اید، بدون نگرانی گوش دهید. انواع مختلفی از هدفون‌های ضد آب وجود دارد. برای شناگران و افرادی که ورزش می‌کنند، هدفون‌های ضدآب و ضد تعریق با طراحی و سبک متفاوت، مناسب‌تر است.

4- آیا به تعادل باس و تریبل اهمیت می‌دهید؟

اگر کیفیت صدا برای شما مهم است و دوست دارید موسیقی باکیفیت بشنوید باید تعادل بین باس و تریبل را در هدفون یا هندزفری بررسی کنید. برخی از مدل‌های رده‌بالاتر به شما این امکان را می‌دهند که بتوانید موسیقی را دقیقا مطابق میل خود تنظیم کنید. شما می‌توانید با بهترین قیمت هندزفری بی‌سیم هوآوی را خریداری کرده و از کیفیت صدای عالی با قابلیت حذف نویز فعال، لذت ببرید.

5- از چه سبکی استفاده کنید؟

اگر در حال انجام فعالیت‌های روزمره در خانه هستید، هدفون و هندزفری که روی گوش سوار می‌شوند برای این کار عالی هستند. اما اگر در حال حرکت هستید یا فعالیت‌های بیشتری دارید مدل‌های کوچک‌تر و قابل‌حمل مناسب‌تر هستند. برخی از افراد دوست دارند هدفون‌هایی داشته باشند که مستقیما در دهانه گوش قرار می‌گیرند. در حالت ایده‌آل، وجود هدفون نباید مزاحمتی برای شما ایجاد کند و انتخاب آن به سلیقه شخصی شما بستگی دارد.

6- تناسب و راحتی هدفون چقدر مهم است؟

راحتی مهم است؛ اگر هدفونی برای مدت طولانی استفاده شود، تناسب و راحتی آن اهمیت پیدا می‌کند. قبل از تصمیم‌گیری در مورد راحتی، حداقل 20 دقیقه از هدفون استفاده کنید. برای هدفون‌هایی که روی گوش شما قرار می‌گیرند، کوچک‌ترین اندازه بهتر است. وزن عاملی برای راحتی طولانی‌مدت است؛ بنابراین در بیشتر موارد هدفون‌های سبک‌تر برای استفاده طولانی مدت، راحت‌تر هستند.

7- آیا ظاهر یا برند تجاری مهم است؟

برخی از مدل‌های هدفون و هندزفری کاملا شناخته شده هستند. معمولا این محصولات ظاهر و طراحی شیک دارند یا توسط یک برند خاص ساخته می‌شوند. البته، همیشه باید قبل از خرید در مورد خدمات پس از فروش و اصالت کالای آن برند تجاری تحقیق کنید. برند هدفون می‌تواند نشان‌دهنده کیفیت صدا و قیمت آن باشد به‌عنوان مثال قیمت هندزفری شیائومی باتوجه به کیفیت بالای محصولات این برند، گران‌تر خواهد بود.

8- بودجه شما برای خرید چقدر است؟

در نهایت، به یکی از بزرگ‌ترین عوامل می‌رسیم، قیمت هدفون یا قیمت هندزفری. وقتی متوجه تفاوت بین پایین‌ترین و بالاترین قیمت این محصولات شوید، قطعا شگفت‌زده خواهید شد. ولی شما باید متناسب با بودجه خود انتخاب کنید. محصولاتی که خیلی ارزان هستند معمولا خوب کار نخواهند کرد بنابراین قیمت را در کنار کیفیت بررسی کنید.

سخن آخر

اکثر ما حداقل ساعاتی از روز را مشغول استفاده از گوشی‌های هوشمند هستیم، در حال حرکت به موسیقی گوش می‌دهیم، فیلم تماشا می‌کنیم یا تماس‌های صوتی می‌گیریم. هدفون چیزی فراتر از یک وسیله جانبی موبایل است. به همین دلیل قبل از خرید آن، باید در کنار سلیقه شخصی، کیفیت صدا، راحتی، با سیم یا بدون سیم بودن و مقاومت هدفون را در نظر بگیرید تا بهترین ویژگی‌های مورد نظرتان را در قبال پولی که هزینه کرده، دریافت کنید.

لیپک به‌عنوان یک فروشگاه اینترنتی محصولات الکترونیک، با سابقه درخشان، در تلاش است که بهترین خدمات ممکن را به مشتریان خود ارائه کند. شما می‌توانید با اطمینان خاطر بهترین هدفون و هندزفری را از این فروشگاه به‌صورت آنلاین خریداری کنید. این مجموعه ضمانت ۷ روزه بازگشت کالا داشته و در کوتاه‌ترین زمان، کالای خریداری شده را تحویل می‌دهد. در این متن به بررسی نکات خرید هندزفری و هدفون پرداختیم. امیدواریم اطلاعات ارائه شده در این مقاله برای شما مفید باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: هندزفری هدفون خرید هدفون هدفون و هندزفری بهترین هدفون هنگام خرید خرید هدفون کیفیت صدا برای شما بی سیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۳۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسمان غرب موفق نبود/ شیرودی: درجه تشویقی‌ام را پس بگیرید

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ونوس بهنود ـ فیلم سینمایی «آسمان غرب» به کارگردانی محمدعسگری و تهیه کنندگی حبیب والی‌نژاد در حالی با محوریت زندگی و رشادت‌های شهید علی اکبر شیرودی ساخته شد که به نظر می‌رسد نتوانسته آن‌گونه که شایسته است ادای دینی به این شخصیت دوران دفاع مقدس باشد.

فیلم «آسمان غرب» با نقش‌آفرینی میلاد کی‌مرام با محوریت رشادت و میهن دوستی خلبان شهید، علی اکبر شیرودی و همرزمان وی در چهل و دومین دوره از جشنواره فیلم فجر رونمایی شد. این فیلم سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری و سیمرغ زرین فیلم از نگاه ملی را از آن خود کرد.

در همین ارتباط، قربانعلی تنگ شیر استاد دانشگاه و منتقد فیلم تصریح کرد: این فیلم به لحاظ ساختار، پرداخت به موضوع و انتخاب بازیگر فیلم موفقی نیست و شتابزده ساخته شده است.

وی افزود: در ژانر سینمای جنگ آثار موفق متعددی در دنیا وجود دارد و اروپاییان همچنان برای جنگ جهانی اول و دوم فیلم می‌سازند؛ اما آثار تولیدی ما از جمله آسمان غرب می‌توانست بسیار بهتر باشد و متأسفانه اینطور نبود.
وی تاکید کرد: اینکه با فوریت فیلمی ساخته شود تا صرفاً به جشنواره برسد روند صحیحی نیست و نتیجه آن این شد که آسمان غرب نتوانسته به شیرودی ادای دین کند و مراحل زندگی وی را به خوبی معرفی کند.

به گفته این منتقد یکی از نیاز‌های فیلم‌های مرتبط با سینمای جنگ، پرداخت خوب داستانی و انتخاب مناسب بازیگران است و آقای کی مرام آنطور که باید نتوانست بازی ماندگاری را برای نقش شیرودی داشته باشد.

این اظهارات که از گوشه و کنار و از سوی منتقدان متعددی شنیده می‌شود در وضعیتی است که آسمان غرب در جشنواره فجر نیز با استقبال تماشاگران مواجه نبود و این روز‌ها که در سینما‌های کشور اکران می‌شود نیز انتخاب شماره یک تماشاگران نیست. بر اساس اعلام سامانه سمفا میزان فروش این فیلم که اکران خود را از نوروز امسال شروع کرده، حدود ۴ میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان بوده و در رتبه ششم فیلم‌های در حال اکران قرار گرفته است.

اما شهید شیرودی که بود؟ شهید علی اکبر شیرودی که رهبر معظم انقلاب درباره‌اش فرمودند اولین نظامی است که به او اقتدا کرده است، یک از خلبانان زبده در جنگ ایران و عراق بود. وی به عنوان فردی که بالاترین میزان پرواز در دوران جنگ را داشته و از ۳۶۰ مورد خطر نجات یافته شناخته شده است. وی در سال ۱۳۵۱ به ارتش پیوست و دوره خلبانی را سپری کرد و بعد‌ها با پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به سپاه غرب کشور پیوست و در عملیات متعدد جنگی شرکت کرد. در هشتم اردیبهشت سال ۱۳۶۰ در حالیکه تانک‌های عراقی به طرف قره بلاغ دشت ذهاب در حرکت بودند با هلی کوپتر به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندین تانک از پشت سر مورد اصابت گلوله تانک قرار گرفت و به آرزوی دیرینه خود، شهادت دست یافت. در معرفی شخصیت والای او همین بس که وی در نامه‌ای به پایگاه هوانیروز کرمانشاه، درجه تشویقی اعطایی خود را پس داده و هدف والای جنگ با دشمن را دفاع از ارزش‌ها مطرح می‌کند.

متن این نامه به شرح زیر است:

از: خلبان علی‌اکبر شیرودی
به: پایگاه هوانیروز کرمانشاه
موضوع: گزارش
اینجانب که خلبان پایگاه هوانیروز کرمانشاه می‌باشم و تاکنون برای احیای اسلام و حفظ مملکت اسلامی در کلیه جنگ‌ها شرکت نمود‌ه‌ام، منظوری جز پیروزی اسلام نداشته و به دستور رهبر عزیزم به جنگ رفته‌ام؛ لذا تقاضا دارم درجه تشویقی که به اینجانب داده‌اند، پس گرفته و مرا به درجه ستوان‌یار سومی که قبلاً بوده‌ام برگردانید. در صورت‌امکان‌امر به رسیدگی این درخواست بفرمائید.


باتقدیم احترامات نظامی
خلبان علی‌اکبر شیرودی
۹/۷/۱۳۵۹

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسمان غرب موفق نبود/ شیرودی: درجه تشویقی‌ام را پس بگیرید
  • هندزفری itel T11 Pro چه مشخصاتی دارد؟
  • ۵ نکته درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • سه نکته برای آموختن درباره صبر و عدم صبر از غزالی
  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • در کنکور ۱۴۰۳ اینترنت قطع نمی‌شود / داشتن هندزفری و موبایل واره تخلف است